L’Ajuntament de Sagunt continua amb tractaments contra paneroles i rates

0
1075
L'empresa actuarà a diversos nuclis urbans de Sagunt

Els nuclis de Sagunt, el Port de Sagunt i Almardà-Corinto rebran estos tractaments en la xarxa de clavegueram que es perllongaran fins a finals de juliol

L’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Sanitat i l’empresa CTL, està procedint des de mitjan juny a realitzar una segona fase de tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra paneroles i rates. Els tractaments continuaran durant els pròxims dies fins a finals de juliol.

Com a conseqüència de les característiques dels productes aplicats, els professionals que realitzen els treballs preguen als veïns i veïnes que eviten aplicar cap tipus de producte comercial a la xarxa de clavegueram, com a lleixiu, detergent, amoníac, etc. ja que podria tindre un efecte contrari al desitjat disminuint l’eficàcia dels productes aplicats.

De les 35 jornades de tractament, es repartiran en 10 jornades a Sagunt, 20 al Port de Sagunt i 5 a Almardà-Corinto, donada la concentració de població per nuclis, així com per atendre totes les incidències directes que siguen necessàries.

El mètode de control de rosegadors i paneroles en el clavegueram es realitza mitjançant col·locació de raticides i, en el cas de les paneroles, l’aplicació d’insecticides polvoritzats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here