L’Ajuntament de Sagunt confirma la celebració dels mercats nadalencs amb mesures de seguretat anticovid

0
1037
Els Reis Mags al mercat de Sagunt.

La delegació de Comerç pretén propiciar i impulsar l’ambient nadalenc a Sagunt

Amb l’arribada del Nadal, i malgrat la crisi sanitària de la COVID 19, l’Ajuntament de Sagunt, a través del departament de Comerç i Mercats, vol dinamitzar i dotar d’ambient nadalenc els dos nuclis del nostre municipi. Per este motiu, com en anys anteriors, se celebraran dos mercats nadalencs amb les oportunes mesures de seguretat sanitària per garantir la protecció de la ciutadania. Com és habitual en estos mercats s’oferiran productes característics i típics d’aquestes dates (pesebres, adorns nadalencs, regals, etc.).

Amb esta iniciativa, donada en l’època en la qual es realitzarà, la delegació de Comerç pretén propiciar i impulsar l’ambient nadalenc a Sagunt, amb la finalitat de convidar els habitants d’este municipi a realitzar de forma més agradable les seues compres nadalenques i poder d’aesta forma millorar el clima comercial de la nostra localitat alhora que potenciar i afermar el comerç del nostre municipi.

Per poder fer-ho, s’habilitarà una zona comercial en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt i en el Triangle Umbral del Port de Sagunt, en la qual se situaran llocs de venda de productes típics de Nadal, adornats tots amb motius nadalencs i amb animació nadalenca.

En este sentit, l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, considera que, amb este tipus d’actuacions, l’Equip de Govern continua apostant i impulsant el comerç local, «el qual és crucial i rellevant per a l’actual desenvolupament de l’economia de la nostra ciutat, així com per la gran acceptació que té esta iniciativa per part dels comerços i consumidors, però sobretot intentem recuperar un poc d’il·lusió, no sols per als més xicotets, sentir la calidesa de la proximitat dels amics i familiars i demanar la ràpida recuperació de la vida que tots trobem a faltar però, això sí, adoptant per aconseguir-ho totes les restriccions i mesures anti-covid necessàries per a garantir la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes»»

Pel que fa a l’horari de celebració dels mercats, el mercat de Nadal del Port de Sagunt serà del 18 al 27 de desembre d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores. La inauguració tindrà lloc divendres que ve, 18 de desembre, a les 18 hores. D’altra banda, el mercat de Reis de Sagunt se celebrarà del 30 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021 en horari d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores. La inauguració tindrà lloc el pròxim 30 de desembre a les 18 hores.

Cal destacar que l’organització d’estos mercats serà duta a terme per l’empresa ‘Global Màrqueting Events’ i comptarà amb un elevat número de llocs de venda, entre els quals formaran part aquells venedors del nostre municipi que vulguen participar en els mateixos i els productes del qual s’adeqüen a la tipologia establida per l’Ajuntament de Sagunt. A més s’oferiran activitats d’entreteniment tant per a majors com per a xicotets (tallers infantils, cançons, ninots d’animació, atraccions, etc.).

La tipologia dels productes que seran oferits als mercats nadalencs va des d’alimentació típica de nadal (torrons, confits, massapans, mantegades, xocolate, dolços nadalencs, rebosteria o castanyes) fins a elements de decoració nadalenca (boles de decoració, cintes de nadal, serpentines, garlandes, veles o articles artesanals). Així mateix, també hi haurà llocs de venda de plantes i arbres de nadal, d’articles relacionats amb el pesebre tradicional i els seus complements, llocs de venda de joguets, d’articles escolars, d’articles de broma, llepolies, articles de regal i articles d’artesania, ceràmica i cistelleria. Està prohibida la venda de productes pirotècnics, productes falsificats (especialment DVD, CD, roba, calçat, marroquineria i articles de pell…), així com aquells no autoritzats per no estar relacionats amb la finalitat i el contingut temàtic del mercat.​

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí