L’Ajuntament de Sagunt atorga la Medalla d’Or de la Ciutat al CD Acero en el seu centenari

0
2315
Partit històric del CD Acero de Sagunt

El Ple de la Corporació va aprovar dijous per unanimitat el lliurament d’aquesta distinció honorífica al club per 100 anys inculcant valors als joves i ser un símbol de la ciutat

L’Ajuntament de Sagunt atorga la Medalla d’Or de la Ciutat al CD Acero. Aquest dijous 27 de febrer, en la sessió plenària ordinària de febrer, la Corporació va aprovar per unanimitat el lliurament d’aquesta distinció honorífica al club.

Un col·lectiu de més de 400 ciutadans, avalats per set regidors i per l’Alcaldia de l’Ajuntament de Sagunt, van demanar incoar expedient per a atorgar la distinció honorífica de la Medalla d’Or de la Ciutat de Sagunt al CD Acero pels seus 100 anys en la temporada 2019/2020, a fi d’acreditar els mèrits i serveis extraordinaris requerits per a tal distinció. Per aquest motiu, la delegació de Cultura, segons el dictamen de la Comissió Informativa Permanent de Cultura, Educació i Esport, va elevar la proposta al Ple i el representant del club, Fernando Sánchez, va assistir a l’hemicicle per a mostrar l’agraïment del CD Acero per tal reconeixement i va sol·licitar donar trasllat d’aquesta Medalla d’Or a Conselleria.

El CD Acero, anteriorment anomenat Sporting Club, va ser fundat en 1919 i portava els colors de l’Athletic Club de Bilbao en honor a l’empresa siderúrgica, i des dels seus inicis ha format a milers de joves en els valors d’humilitat, disciplina, esforç, solidaritat, unitat i lideratge, la qual cosa ha fet del CD Acero un símbol de la nostra ciutat amb mèrits suficients per a rebre la distinció honorífica de la Medalla d’Or de la Ciutat de Sagunt.

D’acord amb l’article 13.1 del Reglament d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Sagunt, la Medalla de la Ciutat, en les seues tres categories, pot concedir-se a qualsevol persona, nacional o estrangera, o entitat, que per les seues obres, activitats o serveis en favor del municipi hagen destacat notòriament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here