L’Ajuntament de Sagunt aprova les llicències de la tercera fase del bloc logístic de Mercadona en Parc Sagunt

0
3978
Obres del bloc logístic de Mercadona a Parc Sagunt

La concessió dels permisos d’obra i d’activitat permetran la creació d’un edifici destinat a oficines i cafeteria, així com un aparcament per a 1.302 places

L’Ajuntament de Sagunt ha aprovat la concessió de la llicència ambiental i d’edificació de la tercera fase del bloc logístic que Mercadona té previst situar al polígon industrial Parc Sagunt. En este cas, i una vegada revisat el projecte per part dels serveis tècnics municipals d’Activitats i Urbanisme, l’empresa ja compta amb el permís d’obra i el permís per exercir l’activitat d’esta nova fase. El projecte, que compta ara amb llum verda, suposa la creació d’un edifici destinat a oficines i cafeteria, amb 7.046 metres quadrats distribuïts en tres plantes, així com un aparcament annex per al bloc logístic que albergarà 1.302 places en tres plantes també, en una pastilla de quasi 30.000 metres quadrats.

Segons explica el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro, “agilitar la instal·lació de l’empresa Mercadona a Parc Sagunt ha sigut i és una de les nostres prioritats com a Ajuntament, per que suposa en creació de llocs de treball i de desenvolupament d’un polígon industrial que es convertirà a mitjà termini en un dels motors econòmics de la Comunitat Valenciana. Per este motiu, cal destacar la rapidesa amb la qual han treballat els departaments d’Activitats i d’Urbanisme per tramitar estes llicències de manera ràpida i àgil. D’esta manera, l’empresa començarà les obres d’esta fase en les pròximes setmanes i podrem convertir en una realitat el parc logístic”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sagunt ja ha concedit a l’empresa altres dos llicències, la primera per la construcció d’una nau de 76.000 metres quadrats d’emmagatzematge de productes d’alimentació peribles, incloses naus de refrigeració, i una segona nau, pertanyent a Logifruit, empresa vinculada a Mercadona, de més de 25.000 metres quadrats per la rentada i higienització, així com per a la classificació d’envasos i compactació de cartó. Ara, amb esta tercera fase, que ja compta amb els permisos municipals, la signatura crearà l’edifici destinat a albergar les oficines, cafeteria i altres serveis, així com l’aparcament, del futur parc logístic.

A més, com assenyala Guillermo Sampedro, “estem pendents d’una quarta fase, en la qual ja estem treballant en avantprojectes i esborranys, per la construcció d’una altra nau, en este cas, de productes no peribles, que completarà el bloc logístic que Mercadona està alçant a Sagunt. Tan prompte con el projecte estiga acabat i presentat, confiem a agilitar al màxim les llicències perquè s’inicie l’obra i l’activitat d’esta última fase prevista”.​​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here