L’Ajuntament de Sagunt adjudica les obres del nou aulari infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo

0
1661
Aulari infantil del CEIP Victoria de Sagunt.

L’adjudicació ascendix a 1.298.590,74 euros finançada per la Generalitat, a través del Pla Edificant i el contracte de direcció d’obres s’ha adjudicat per 21.205,15 euros

La Junta de Govern Local ha adjudicat este matí el contracte de construcció del nou aulari d’infantil del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo del Port de Sagunt, per un import d’1.298.590,74 euros (IVA inclòs). El contracte ha sigut adjudicat a les empreses Globalkee SL, juntament amb l’empresa CPM Construcciones, Pintura y Mantenimiento SAU, constituïdes en unió temporal d’empreses amb el nom UTE CEIP Rodrigo. Esta obra està finançada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través del Pla Edificant.

A més, també ha adjudicat el contracte de servicis de direcció d’obra, direcció d’instal·lacions, direcció d’execució material, coordinació de seguretat i salut, seguiment de control de qualitat de l’obra d’este nou aulari infantil a l’empresa Raizde3 SL. L’import de l’adjudicació ascendix a 21.205,15 euros (IVA inclòs).

El regidor delegat de Contractació, Javier Raro, ha ressaltat la importància d’esta i altres inversions: «Estem parlant de tres grans projectes per a la nostra ciutat que han sigut adjudicats. D’una banda, l’IES nº5, que ja avança pròxim al 50% de la seua execució; el CEE Sant Cristòfol, on les obres s’iniciaran el mes vinent; i este aulari d’infantil que després de la redacció del projecte durant l’últim any, podem parlar que pròximament serà una realitat». Javier Raro ha informat que està previst que les obres acaben 15 mesos després de la signatura de la comprovació de replanteig i que l’empresa adjudicatària de la direcció d’obres és la mateixa que va redactar el projecte. «Des del departament de Contractació estem molt satisfets pel treball realitzat, amb la finalitat de millorar les instal·lacions educatives de la ciutat i ara continuarem treballant perquè este aulari siga una realitat al més prompte possible», ha declarat el regidor.

El delegat d’Educació, José Manuel Tarazona, ha destacat que «hui s’ha donat un pas clau per la definitiva construcció de l’aulari Victoria i Joaquín Rodrigo. En poc de temps començarà la construcció d’aquest edifici educatiu d’infantil, integrat en el de Primària i evitarà desplaçaments i millorarà la integració d’espais. Mitjançant el projecte Edificant, s’està fent realitat els desitjos per veure construït definitivament aquest aulari, pel qual s’està lluitant des del 2007 i que construirà el mateix ajuntament per delegació de competències fent un gran esforç».

Esta actuació consistirà en la construcció d’un nou edifici annex, d’una sola planta, amb dos patis interiors, destinat a Educació Infantil i que comptarà amb dos aules de primer cicle de 50 metres quadrats cadascuna; sis aules de segon cicle de 50 metres quadrats cadascuna; una aula per a xicotets grups de 25 metres quadrats; una sala d’usos múltiples de 50 metres quadrats; una sala per als equips docents de 13 metres quadrats; huit lavabos per a l’alumnat, un altre servici per als equips docents i un altre bany per a persones amb mobilitat reduïda i personal no docent o extern.

Així mateix, hi haurà un magatzem, un quatre de neteja i un altre de fems, i un quatre d’instal·lacions o sala de calderes. D’altra banda, s’inclourà una zona de jocs per a l’alumnat de primer cicle de 100 metres quadrats i una altra per als xiquets i les xiquetes de segon cicle de 300 metres quadrats. Les instal·lacions exteriors tindran també 200 metres quadrats coberts amb porxos i una superfície de 250 metres quadrats de voreres perimetrals

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí