L’Ajuntament de Quatretonda subvencionarà el 90% dels llibres escolars del pròxim curs

0
745
El govern de Quatretonda està conformat per PSPV i Compromís
El govern de Quatretonda està conformat per PSPV i Compromís

L’Ajuntament de Quatretonda subvencionarà el 90% dels llibres de text dels escolars del municipi d’Infantil i Primària per al pròxim curs 2015-2016, tal com ha anunciat l’alcalde, Enrique Benavent. Aquesta iniciativa, segons el primer edil, “té com a principal objectiu donar suport a les famílies davant l’època de crisi actual, ja que l’inici escolar cada vegada es fa més costa amunt per als pares i l’educació dels nostres menors ha de ser una prioritat”.

Benavent subratlla que els diners “eixirà de les arques del propi Ajuntament i que les ajudes seran viables després de la retallada en les despeses d’Alcaldia”. Unes despeses, segons recorda l’alcalde, que “inclouen com a principal mesurada la supressió del sou de l’alcalde, tal com anunciem en el nostre programa electoral”. Així mateix, recalca que, “malgrat l’esforç que suposa per a l’Ajuntament, es tracta d’una ajuda molt positiva, necessària, gens populista i que ha tingut un bon acolliment entre els pares”.

A més, Benavent assegura que aquesta subvenció es mantindrà en els pròxims anys, incloent en el pressupost anual una partida específica per a açò. En la mateixa línia, assenyala que “el consistori tendeix la mà al AMPA per a crear el banc de llibres de cara als pròxims anys i poder consensuar entre el col·lectiu i l’administració local actuacions que permeten millorar i facilitar una educació equitativa i sostenible econòmicament”.

No obstant açò, el primer edil reitera que “a més de suposar una forma activa de lluita contra la crisi econòmica, aquest subsidi és una manera de fomentar i recolzar des del consistori l’educació i la cultura en el municipi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí