L’Ajuntament de l’Olleria millora la visibilitat de les butaques de l’amfiteatre del cine Goya


0
769
Àgueda Micó
La regidora de Cultura Àgueda Micó

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria ha informat que es duran a terme unes obres de remodelació a l’edifici del teatre-cine Goya amb les quals es pretén augmentar la visibilitat dels seients de l’amfiteatre. Des del consistori expliquen que actualment hi ha 134 butaques ubicades a la part superior que manquen d’una bona visió, tant de l’escenari com de la pantalla.

La intervenció començarà este mateix mes i actuarà, segons s’explica des del departament responsable, sobre la pendent de les butaques  «de manera que amb la nova disposició tindran una millor panoràmica sobre l’espai escènic». L’actuació també renovarà la barana frontal de l’amfiteatre «per tal d’eliminar obstacles visuals» de la mateixa forma s’apunta també que a la plataforma més baixa d’esta zona de butaques es crearan dos corredors laterals per facilitar l’accés i eixida de la zona.

En una altra vesant de la intervenció al Goya  també hi hauà l’adequació de la segona planta de l’edifici com a arxiu municipal, funció que actualment acull la primera planta. Estes obres proporcionaran un reforçament de l’estructura d’este nivell de l’edifici i una millora de l’aïllament «amb l’objectiu d’optimitzar la conservació de la documentació que allí s’emmagatzemarà», s’explica des de l’ajuntament.

La regidora de Cultura, Àgueda Micó, ha afirmat que per realitzar la intervenció l’Ajuntament de l’Olleria ha aconseguit una subvenció de la Diputació de València que «sufragarà el 65% del cost de la remodelació de l’edifici» a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2009; el pressupost total de les obres és de 63.86 euros.

Els responsables municipals també han anunciat que mentre duren les obres la programació cultural de la localitat es traslladarà íntegrament al teatre Cervantes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here