L’Ajuntament de l’Olleria col·labora amb les empreses amb cursos de prevenció de riscos laborals

0
1468
curos l'Olleria
En els cursos han participat 45 alumnes

Un seguit de cursos de prevenció de riscos laborals en diferents sectors de producció és l’oferta que ha impulsat l’Ajuntament de l’Olleria «en un intent per donar suport a les pimes -petites i mitjanes empreses- i per preservar la seguretat dels treballadors» segons es comunica des del consistori.

L’admnistració local apunta que «la protecció dels treballadors front els riscos laborals exigeix a les empreses el compliment d’una sèrie d’obligacions, entre les que hi ha la informació i formació dels treballadors respecte als riscos derivats de la seua tasca laboral» per a la qual s’han impartit este mes d’octubre diferents curos d’estes característiques al voltant de sectors com la construcció i l’electrònica i en la que han participat 45 persones.

«En la darrera reunió que vam tindre amb AEMO -explica el regidor de Promoció Econòmica, José Vidal-, un dels punts que l’ajuntament va assumir va ser intentar donar suport a l’empresariat respecte a la formació dels seus treballadors». Per estos motius el responsable local explica que s’ha ofert de forma gratuïta esta formació per la qual cosa «hem contribuït a reduir els costos de les pies, i a garantir la seguretat dels treballadors».

A banda d’estos cursos de prevenció laboral l’Ajuntament de l’Olleria explica que, amb el supot de la Confederació Empresarial Valenciana, també s’han realitzat altres sobre Emergències i Avaluació, Primers Auxilis i Riscos Vinculats a l’Activitat Física.

Altres Propostes de curosos prefessionals que s’han fet, segons s’explica des de Promoció Econòmica, han estat cursos d’Instalador d’Energia Solar Fotovoltàica (de 60 hores), i fins desembre estaran en marxa els cursos Aplicacions Informàtiques Avançades i Anglès Comercial, que en ambdós casos formen a treballadors tant en actiu com desocupats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí