L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins redueix el període mitjà de pagament a proveïdors en 12 dies

0
856
Roberto Granero (PSPV) i Pepe Garrigós (Compromís)
Roberto Granero (PSPV) i Pepe Garrigós (Compromís)

L’últim informe de la Intervenció Municipal de l’Alcúdia de Crespins en data 28 d’octubre, corresponent al període mitjà de pagament del quart trimestre de 2016 destaca que el termini s’ha reduït a un període de 12 dies «en un temps rècord», segons el govern municipal de PSPV-Compromís. Cal recordar que la llei vigent marca el termini màxim de pagament en 30 dies, però des del govern local s’apunta que la celeritat es dóna»perquè majoritàriament són autònoms i xicotetes empreses locals que necessiten de liquiditat per a continuar la seua activitat».

La regidoria d’Hisenda, entre els seus compromisos adquirits amb la ciutadania té la reducció del termini mitjà de pagament als proveïdors municipals i la disminució del deute com a objectius primordials. Poc més d’un any ha costat revertir la tendència d’este ajuntament en l’endeutament constant i creixent, al sanejament. Un sanejament que s’ha dut a terme sense reduir les partides socials. La “recepta” per a reduir el període mitjà de pagament a proveïdors s’ha basat, segons Pepe Garrigós, en “la contenció de la despesa, la racionalització i l’objectivitat”, apunta el vicealcalde i regidor d’Hisenda

Des del govern progressista afirmen que l’anterior legislatura del PP va arribar a un periode mitjà de 55 dies; «moltes vegades un període difícil d’assumir pels proveïdors locals que veien retardats els seus pagaments per la falta d’organització i coherència en els comptes», asseguren.

Per a Garrigos les dades avalen que l’Ajuntament ha aconseguit «una gran estabilitat en el pagament de les seues obligacions contractuals amb tercers i eixa estabilitat es trasllada a totes les empreses que treballen amb i per al poble de l’Alcúdia de Crespins«.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí