L’Ajuntament de la Pobla del Duc haurà de pagar 42.000 € per una sentència de l’anterior govern del PP

0
740
Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc
Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc

L’equip de govern de la Pobla del Duc, dirigit per Vicent Gomar (PSPV), lamenta que continua pagant deutes de l’antic govern del PP de Natalio Navarro. Així s’ha informat que l’Ajuntament de la Pobla del Duc ha estat condemnat pel Jutjat Contenciós Administratiu Número 1 de València, mitjançant sentencia ferma, a pagar 41.980,98 euros per interessos de demora a l’empresa Construcciones Sahuquillo, encarregada de la construcció de l’actual hotel rural del municipi.

La sentència ha estat dictada després de la desestimació d’un recurs d’apel·lació interposat pel propi Ajuntament, davant el qual, el jutge ha dictaminat que està obligat a procedir al pagament ja què, durant l’etapa de govern del PP, expliquen des del govern local «l’Ajuntament no pagava les diferents certificacions per l’execució de l’obra a l’empresa constructora».

En paraules de l’alcalde Gomar «estem, per desgràcia, davant una nova mostra de la inoperància en la gestió municipal de l’anterior equip de govern de Natalio Navarro. Una gestió deficient que, cinc anys després de la seua eixida del govern municipal, continuem pagant des de les arques públiques del municipi. A estes altures ens haurien d’explicar en què estaven pensant quan no pagaven als constructors i en quin lloc quedava l’Ajuntament de la Pobla i els seus veïns, que ara han de veure com la incompetència d’uns quants, que encara són regidors, segueix generant deutes i pagaments«.

Per la seua part, el regidor d’Hisenda, Jordi Bravo, ha qualificat esta situació com una “herència enverinada” a causa dels pleits judicials en els que encara està immers l’Ajuntament de la Pobla des del període en què governava el PP, entre 2007 i 2011 ja que, si finalment és condemnat l’Ajuntament, la quantia a pagar referent a sentències pendents per interesos de demora pot superar els 120.000 euros.

“És lamentable que la mala gestió del PP hipoteque el futur dels comptes municipals perquè, el fet de condemnar a la Pobla, suposa una disminució de fons públics destinats a partides tant importants com el desenvolupament del nostre poble i el benestar de tots els veïns i veïnes. El pitjor, no obstant, és la incertesa amb què ens trobem davant els processos judicials com aquests, la qual merma els plans de futur per al nostre poble”, afirmen des de l’equip de govern socialista.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí