L’Ajuntament de la l’Alcúdia de Crespins entrega les claus de 4 vivendes socials

0
1055
Les famílies estaran en règim de lloguer
Les famílies estaran en règim de lloguer

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha entregat quatre vivendes socials a quatre famílies del poble que reunixen els requisits per a la seua adjudicació. En un acte celebrat en el Saló d’Actes de l’ajuntament l’alcalde Roberto Granero i la regidora de Benestar Social, Inma Penadés, van fer lliurament de les claus de les vivendes de propietat de l’EIGE, en les que viuran a partir d’ara en règim de lloguer amb una quota mensual establida segons les condicions de cada família.

Aquestes vivendes socials tenen la finalitat de pal·liar un dèfcit habitacional. Així esta entrega de claus se suma a les 2 vivendes ja entregades amb anterioritat i que fan un total de 6 vivendes en 2015. L’entrega de claus ha sigut el resultat del treball de la regidoria de Benestar Social i la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana (EIGE). A més de ser una acció d’èxit per al Consell de Benestar Social de recent creació.

Les quatre famílies de l’Alcúdia de Crespins accedixen a les seues noves vivendes després de signar un contracte administratiu d’arrendament i arreplegar les seues claus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí