L’Ajuntament de la Font de la Figuera obri una nova convocatòria per sol·licitar microcrèdits

0
777
Els microcrèdits tenen un import màxim de 10.000 €
Els microcrèdits tenen un import màxim de 10.000 €

L’Ajuntament de la Font de la Figuera a posat a disposició de consulta a la seua pàgina web les bases per optar a un dels microcrèdits que ofereix el consistori. El regidor de promoció i desenvolupament local, Vicent Muñoz, ha animat als veïna a que “aprofiten aquesta tercera oportunitat de sol·licitar crèdit per a la creació de noves empreses, ja que, aportem moltes facilitats, a més de molt bones condicions per a la seua concessió “.

El consistori explica que des que l’ajuntament va iniciar el programa Microcrèdit, al maig de 2014, són dos els veïns els que han obtingut les ajudes per emprendre un negoci pel seu compte. Les persones interessades hauran d’omplir una memòria marc facilitada des de l’àrea de promoció econòmica desenvolupada per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, facilitant així la sol·licitud dels microcrèdits.

El consistori podrà repartir fins a 10.000 euros per projecte amb un interès mínim de l’1% amb el qual es pretén oferir solució a la manca de finançament econòmic de projectes. A més, “amb aquesta fórmula pretenem facilitar i impulsar també l’autoocupació i donar suport a les persones autònomes tan maltractades per l’actual sistema tributari, amb la intenció clara de reactivar l’economia local”, assenyala Muñoz, “perquè un poble sense xicotet comerç o autònoms perdria la seua identitat”.

Aquelles persones interessades a sol·licitar aquesta ajut econòmica ja ho poden fer, prèvia presentació d’un projecte explicatiu del negoci que volen instaurar. Per facilitar aquesta tasca, des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, s’ha elaborat una memòria marc per a emplenar, de manera que el plantejament i els aspectes a assenyalar seran molt més senzills, facilitant així la presentació de sol·licituds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here