L’Ajuntament de la Font de la Figuera obri una nova convocatòria de microcrèdits per negocis

0
828
L'ajuntament va ajudar a impulsar dos negocis en 2014
L’ajuntament va ajudar a impulsar dos negocis en 2014

L’Ajuntament de la Font de la Figuera torna a oferir als emprenedors de la localtat un programa de microcrèdits per obrir els seus negocis, programa que ja té les bases perquè puguen ser consultades a la pàgina web de l’ajuntament (www.lafontdelafiguera.net).

El regidor de promoció i desenvolupament local, Vicent Muñoz, ha volgut animar a les seues veïnes i veïns que «aprofiten aquesta tercera oportunitat de sol·licitar crèdit per a la creació de noves empreses, ja que, aportem moltes facilitats, a més de molt bones condicions per a la seua concessió «.

El programa Microcrèdit en la passada edició va ajudar a impulsar dos projectes a la localitat. Les persones interessades hauran d’omplir una memòria marc facilitada des de l’àrea de promoció econòmica desenvolupada per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, facilitant així la so·•licitud dels microcrèdits.

Dins del desenvolupament del Pla Estratègic d’Ocupació i Autoocupació 2011-2015, la Font continua en la línia de facilitar l’emprenedoria i, en aquest sentit a un baix interès. De fet, el consistori podrà repartir fins a 10.000 euros per projecte amb un interès de l’1% amb el qual es pretén oferir solució a la manca de finançament econòmic de projectes. A més, «amb aquesta fórmula pretenem facilitar i impulsar també l’autoocupació i donar suport a les persones autònomes tan maltractades per l’actual sistema tributari, amb la intenció clara de reactivar l’economia local», assenyala Muñoz, «perquè un poble sense xicotet comerç o autònoms perdria la seua identitat».

Aquelles persones interessades a sol·licitar aquest ajut econòmica ja ho poden fer, prèvia presentació d’un projecte explicatiu del negoci que volen instaurar. Per facilitar aquesta tasca, des de l‘Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, s’ha elaborat una memòria marc per a emplenar, de manera que el plantejament i els aspectes a assenyalar seran molt més senzills, facilitant així la presentació de sol·licituds.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí