L’Ajuntament de la Font de la Figuera millorarà les intal·lacions esportives amb la Diputació

0
1394
Imatge de la reunió amb la diputada Isabel García
Imatge de la reunió amb la diputada Isabel García

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, juntament amb el regidor d’esports, Mariano Ferriz, s’han reunit amb la diputada provincial de Joventut, esports i Igualtat, Isabel García, per tal de tractar la millora i potenciació de les instal·lacions esportives ja existents en la població.

Tal com manifesta l’alcalde Vicent Muñoz, «hi ha un gran sector de població a la Font de la Figuera aficionat a l’esport i des del consistori volem seguir fomentant-lo. Per això, també s’ha parlat de les línia de subvencions per a projectes anuals i patrocinis sobre activitats puntuals, dins de les quals estudiarem tant la Volta a Peu com el Trail de Muntanya, així com el suport a les persones esportistes destacables, com és el cas del corredor de Trail Javier Soriano o el motorista Fabián Beneito«.

Mariano Ferriz, regidor d’esports, també s’ha portat una molt bona impressió de la reunió. «La diputada ens ha expressat amb claredat les àrees en les que pot donar suport econòmicament a la Font. Som conscients que la Font necessita millorar esportivament en alguns aspectes, però, és clar, incidirem amb responsabilitat en aquells que primer ho necessiten.».

Per a l’ajuntament és una qüestió de lògica mantenir i millorar les instal·lacions actuals, i en aquest plantejament entren també la pista de frontennis i el pavelló municipal, inclosa la millora de la maquinària esportiva que alberga el seu gimnàs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí