L’Ajuntament de la Font de la Figuera ja fa ús del vehicle elèctric de la Diputació

0
971
El vehicle estarà a la Font de la Figuera fins divendres

El vehicle pretén servir com a estímul perquè els ciutadans es decanten per una mobilitat més sostenible

Cedit per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València fins aquest divendres, recorre diverses poblacions per conscienciar sobre les emissions de gasos d’efecte hivernacle generades en les activitats humanes, principalment en el transport.

Des de la Diputació de València es va considerar molt oportuna la cessió d’un vehicle elèctric als ajuntaments interessats. Això és degut al fet que, tot i la informació disponible, encara hi ha reticències i dubtes sobre la viabilitat del vehicle elèctric com una alternativa real. No obstant això, és justament en l’entorn dels serveis municipals, amb recorreguts urbans, on aquest tipus de vehicles poden ser especialment útil, per això és d’esperar que la possibilitat de provar aquests vehicles ajude a dissipar dubtes. A més, pot servir com a estímul perquè els ciutadans vagin decantant-se per una mobilitat més sostenible.

Actualment, el canvi climàtic és una de les majors amenaces amb les que ens enfrontem. Les emissions de gasos d’efecte hivernacle generades en les activitats humanes, principalment en el transport i en el consum energètic que es produeix a les ciutats, són els principals responsables.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here