L’Ajuntament de la Font de la Figuera fomentarà l’FP Dual entre les empreses de la zona i els centres educatius del municipi

0
4397
Imatge de la reunió celebrada a la Font de la Figuera.

Este programa té l’objectiu de millorar la inserció laboral, ja que dóna l’oportunitat a l’alumnat de quedar-se a l’empresa on ha fet la formació i li permet adquirir una primera experiència laboral

Aquest divendres l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit amb la prospectora laboral de Xàtiva, Lucia Benavent, per conèixer de primera mà el programa de Formació Professional Dual.

La Formació Professional Dual és una nova modalitat dins de la formació professional que permet a l’alumnat formar-se en empreses al mateix temps que realitza un cicle professional.

D’esta manera, els projectes d’FP Dual combinen els processos d’ensenyament i aprenentatge en l’empresa i en el centre de formació en règim d’alternança, amb un nombre d’hores de duració variable entre el centre de treball i en el centre educatiu.

Este programa té l’objectiu de millorar la inserció laboral, ja que dóna l’oportunitat a l’alumnat de quedar-se a l’empresa on ha fet la formació i li permet adquirir una primera experiència laboral.

En esta primera presa de contacte, l’Ajuntament s’ha compromès a fer difusió sobre l’FP Dual en empreses i centres educatius del municipi. Més endavant podrà participar també directament en ell si s’ofereix com empresa per fer la formació professional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here