L’Ajuntament de Carlet suspén el pagament de la taxa de les terrasses de bars i restaurants durant 2021


0
1102
Terrassa d'un bar de Carlet.

L’alcaldessa Maria Josep Ortega afirma que «es pretén alleugerir la carrega econòmica a estes famílies en aquells pagaments que depenguen de l’Ajuntament»

L’Ajuntament de Carlet deixa en suspens el cobrament de la taxa per ocupar la via pública amb taules i cadires als bars i establiments de restauració de la població un any més. Atés que durant la situació d’estat d’alarma estos establiments han suspés l’activitat, amb esta mesura es pretén minimitzar les conseqüències econòmiques per a este sector al municipi.

Des del govern local s’apunta que «l’hostaleria és un dels sectors més importants del PIB a Espanya i és un dels sectors que patix una crisi més greu davant la pandèmia del coronavirus. A Carlet, l’any 2019 van tributar per esta taxa de taules i cadires quaranta hostalers i hostaleres. Molts d’ells són xicotetes empreses que es veuen afectades per esta crisi sanitària i econòmica i per això enguany tampoc es cobrarà esta taxa que suposava un ingrés de 20.000 euros a les arques municipals».

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, explica que amb esta mesura «es pretén alleugerir la carrega econòmica a estes famílies en aquells pagaments que depenguen de l’Ajuntament. Es tracta d’un sector molt enfonsat per la crisi i del qual depenen moltes famílies i la situació provocada per la pandèmia, encara que millore, no és cosa de dies sinó de mesos que es puga tornar a una situació normalitzada».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here