L’Ajuntament de Carlet millora els accessos a l’escoleta municipal

0
322
Imatge de les obres que s'executen a Carlet

El consistori atén una demanda de les famílies que advertien que es creaven situacions de perill

L’Ajuntament de Carlet amplia la vorera de l’escoleta infantil municipal Ninos, intervenció amb la qual des del consistori s’afirma que es respon a la demanda de les famílies.

La vorera situada justament davant del centre educatiu té un amplària de 1’75 metres i en les hores d’entrada i eixida es produïx una gran concentració d’alumnat i familiars amb els carrets, tenint en compte que es una escoleta infantil. L’aglomeració durant estes hores punta crea situacions de perill ja que s’invadix la via pública.

Amb les obres que s’estan duent a terme a hores d’ara, s’amplia la vorera a 4 metres en tot el tram que ocupen les portes d’accés, i a més s’aprofiten les obres per a col·locar una tanca de protecció per als vianants. Les obres tindran un cost de prop de 5.000 euros i posaran fi a una situació que provocava inseguretat a les famílies usuàries de l’escoleta.

La solució que s’ha donat és semblant al de l’accés al col·legi Bosch Marin que també patia el mateix problema en comptar amb voreres més estretes i sense tanques de protecció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here