L’Ajuntament de Carcaixent prorroga la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires per a 2021

0
2843
Terrassa d'un bar de Carcaixent.

El consistori prorroga la suspensió de la taxa aprovada el passat mes de maig per a tot l’any vinent

El Ple de l’Ajuntament de Carcaixent va aprovar la darrera sessió plenària la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires per a 2021, amb la finalitat de mitigar les conseqüències derivades de la crisi sanitària del Covid-19 en les economies del sector hostaler de la localitat.

Esta mesura, proposada pel Grup Municipal de Ciudadanos, se suma a la suspensió de la taxa aprovada en 2020, que possibilità que aquells establiments que van haver d’ampliar les terrasses ja existents o muntar-ne de noves no pagaren per estes ampliacions o noves instal·lacions.

Davant del complicat escenari d’excepcionalitat present i futura, la corporació local va aprovar per unanimitat prorrogar l’exempció de la taxa durant tot l’exercici de 2021, renunciant a ingressar els prop de 38.000 euros que percebrien les arques municipals l’any vinent amb l’abonament del tribut per part dels més dels 50 d’establiments que tenen concedit el permís d’instal·lació de les terrasses.

Paco Salom, ha manifestat que «tot i que hi ha sectors que poden estar més perjudicats, com el de l’oci nocturn que no ha pogut obrir encara, vist l’escenari d’incertesa que es planteja de cara a 2021 hem considerat oportú pegar un pas més i suprimir la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires. De la mateixa manera tampoc va a incrementar-se per a l’any que ve cap taxa ni impost municipal.»

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí