L’Ajuntament de Carcaixent inicia un sistema de neteja per baldeig permanent durant tot l’any

0
778
Un operari neteja amb baldeig els carrers de Carcaixent

El baldeig progressiu i permanent de tots els carrers de la localitat substituirà el sistema de baldeig puntual

L’Àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Carcaixent, en col·laboració amb diversos departaments municipals i l’empresa responsable del servei de neteja viària, PROCARSA, han modificat el sistema de neteja viària substituint el baldeig puntual per un pla de baldeig progressiu i permanent durant tot l’any. L’objectiu principal és poder realitzar amb més freqüència una neteja profunda que permeta millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat.

La neteja, que s’ha iniciat esta setmana, s’està realitzant per part d’operaris i màquines amb un producte higienitzant i s’efectuarà de manera coordinada i complementària amb el dispositiu d’agranament manual. Una vegada finalitze la neteja de totes les zones, es tornarà a iniciar el recorregut.

D’igual manera es mantindrà durant els mesos de tardor i hivern en la xarxa de clavegueram del municipi l’aplicació del tractament contra la proliferació del mosquit tigre que, ja que s’ha detectat la presència d’este insecte durant tot l’any.

El regidor responsable de la neteja viària, Carles Albert, ha remarcat que s’ha decidit augmentar la inversió en neteja viària perquè l’aparença dels carrers és fonamental per a una millor qualitat de vida de la població “creiem que és molt important que l’estat dels nostres carrers siga òptim ja que, a banda de ser una qüestió d’higiene, les condicions en les que es troben són la imatge que d’ella tenen tant visitants com els veïns i veïnes, per la qual cosa és una prioritat per a l’Administració mantenir-les en bon estat”.

Carles Albert ha demanat col·laboració ciutadana ja que, per tal de realitzar algunes actuacions, és necessari retirar els vehicles dels carrers durant unes hores. El regidor ha explicat que, per provocar les menors molèsties possibles a la circulació vial i peatonal, estan realitzant-se les actuacions a primer hora del matí, tot i això agraïa “la comprensió i la paciència amb una actuació que és necessària i de la que totes i tots ens anem a beneficiar” i ha recomanat al veïnat estar atent de la senyalització de la Policia Municipal.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sueca neteja les seues platges i restableix les infraestructures bàsiques

Carles Albert, ha volgut aprofitar l’ocasió per a fer una crida al civisme de la ciutadania “ha de ser una responsabilitat de totes i tots mantenir una actitud respectuosa amb el nostre entorn, evitant tornar a embrutar nosaltres mateixos o els nostres animals de companyia els carrers de la ciutat ja que és l’espai que compartim”. A més, també ha afegit que s’està elaborant una nova ordenança municipal d’ornat públic i conductes cíviques per tal de regular els comportaments ciutadans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here