L’Ajuntament de Canals reparteix 2.300 mascaretes per als xiquets de la localitat

0
439
Les mascaretes es repartiran per als menors de 14 anys

Canals reparteix el material sanitari per als menors de 14 anys donat el permís que tenen per poder eixir a passejar des d’aquest diumenge

L’Ajuntament de Canals repartirà 2.300 mascaretes entre els xiquets i les xiquetes del poble davant la possibilitat d’eixir al carrer a partir del diumenge 26 d’abril.

Gràcies a un cens realitzat des del departament d’informàtica, la brigada municipal les entregarà casa per casa en els pròxims dies. El repartiment començarà pels carrers amb més densitat de població infantil.

300 unitats provenen d’una donació desinteressada d’un veí de Canals, treballador de l’empresa Quimipapel de Muro d’Alcoi. Les altres 2.000 han estat adquirides per l’Ajuntament.

L’Alcaldessa de Canals, Mai Castells, ha volgut agrair a aquest veí la seua donació i també fer un cridament a la responsabilitat de pares i mares perquè segueixquen les indicacions de les autoritats a l’hora d’eixir amb els seus fills i filles. A més, convida als xiquets i xiquetes de Canals a gaudir dels carrers i les places del poble després d’estes sis setmanes de confinament.

Els pares i mares dels menors de 14 anys poden trobar a YouTube un vídeo tutorial de l’empresa on s’explica com utilitzar-les. Les mascaretes són ajustables però, si algun xiquet o xiqueta tinguera problemes per a dur-la, l’Ajuntament li faria arribar un altre model. En cas de no rebre-la abans del dimarts 28, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here