L’Ajuntament de Canals instal·la un nou paviment sintètic al pavelló Ricardo Tormo

0
855
pavelló Canals
El nou sòl amplia la quantitat de pistes

El pavelló Ricardo Tormo de Canals disposa d’un nou paviment sintètic a la pista esportiva després de les actuacions que ha executat l’ajuntament des del passat estiu. Amb el nou sòl de les instal·lacions “s’ha aconseguit ampliar la zona esportiva fins les parets, ja que abans no arribava fins el final, tenint unes zones inutilitzables” s’explica des del consistori.

Amb el nou aspecte s’informa que els camps esportius que hi havia abans s’han esborrat i s’han marcat tots els necessaris aprofitant les noves dimensions que ofereix la pista. D’esta manera “tenim dos camps reglamentaris laterals de bàsquet, tres camps laterals de volei, a més a més de camps centrals de bàsquet, futbol sala i volei” s’explica des de la regidoria d’Esports. Estes noves disposicions possibiliten que ara es puguen disputar dos partits de bàsquet i un de volei simultàniament “amb el conseqüent benefici d’horaris per tots els clubs”.

L’Ajuntament també ha explicat que la remodelació de la pista ha permés donar cabuda a l’handbol que abans no podia realitzar els seus entrenaments al pavelló.

Una altra part de la intervenció afecta al tancament de la pista feta “per a que tots els esportistes que vagen a utilitzar les instal·lacions accedeixquen a este pels passadissos destinats per a això i el públic en general que vaja a presenciar les activitats utilitzen les graderies disponibles”. Per dur a terme esta actuació de tancament va caldre canviar la gerència de la regidoria d’Esports a l’entrada del pavelló. Amb esta reubicació “s’ha aconseguit una millor accessibilitat per les persones que han de tramitar qualsevol tipus de gestió en matèria esportiva sense haver de recórrer tot el pavelló” anuncien les fonts muicipals.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Abiertas las inscripciones para la Semana Deportiva de La Pobla de Vallbona

A més a més annexa a la gerència també s’ha construït una sal per a les ocasions en les que el Consell Local d’Esports haja de reunirse o per qualsevol altre acte soci-esportiu que ho requereixca ja que “compta amb els mitjans audiovisuals necessaris per realitzar cursos o presentacions”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here