L’Ajuntament de Canals demana als veïns “responsabilitat i prudència” en detectar-se un brot de COVID-19 que ja s’eleva a 20 positius

0
1857
Ajuntament de Canals.

En un comunicat el consistori reocorda que “és summament important que totes i tots siguem responsables i conseqüents, i continuem duent a terme, rigorosament, totes les mesures de protecció i seguretat”

Davant la detecció de diversos casos positius per coronavirus als últims dies a la localitat, l’Ajuntament de Canals ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però també fer una crida “a la responsabilitat i la prudència”.

Les autoritats sanitàries han informat que en les últimes hores a Canals s’han sumat 8 persones més als 12 casos positius de què ja teníem constància, comptant així amb un total de 20 casos amb COVID-19.

Des de l’Ajuntament de Canals s’assenyala que “és summament important que totes i tots siguem responsables i conseqüents, i continuem duent a terme, rigorosament, totes les mesures de protecció i seguretat establides per les autoritats sanitàries”.

També s’ha recordat que a la web de la Generalitat Valenciana coronavirus.san.gva.es es poden consultar les dades de la pandèmia a la Comunitat Valenciana i per municipi. També s’alerta que “cal informar-se per canals oficials per tal d’evitar notícies falses i rumorologia que puguen afectar els negocis del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here