L’Ajuntament de Canals contracta durant sis mesos a dues tècniques per atendre a aturats de llarga duració

0
443
Ajuntament de Canals
Ajuntament de Canals

L’Ajuntament de Canals ha contractat a dues tècniques laborals que s’encarregaran d’orientar a aturats de llarga duració després de ser aprovada la subvenció d’aquest programa dependent del SERVEF dirigida a corporacions locals. Les tècniques, exerciran les seues tasques al Centre Jove de la localitat en horari de 8 a 14h i de 17,30 a 20,30h des de dilluns i durant sis mesos, fins al 18 de juny.

En principi atendran a un centenar de desocupats de llarga duració que remeta el SERVEF i a través de cita prèvia; tot i així el servei està obert a la ciutadania; centrant també els esforços als joves menors de 30 anys per a una atenció primerenca amb l’objectiu de poder accedir al programa de garantia juvenil. Les dues orientadores seran les encarregades de realitzar l’itinerari d’ocupació més idoni per a cada usuari. Els continguts variaran en funció del perfil professional i els desitjos del demandant però van dirigits a proporcionar informació sobre les ocupacions a les que poden optar, a confeccionar un pla personalitzat d’ocupació i formació, a la recerca activa i al desenvolupament d’aspectes personals per a l’ocupació com preparar-se per afrontar amb èxit les entrevistes de treball o redactar currículums vitae. Estan previstes, a més, tant atencions individuals com grupals.

Per a garantir l’èxit del servei també estan previstes reunions amb les empreses de la zona per donar a conèixer el programa i coordinar així l’oferta d’ocupació amb la demanda. Segons el regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals, Ricardo Requena, “aquests agents laborals són una ferramenta fonamental per a la creació d’ocupació al nostre municipi, objectiu primordial del nou equip de govern i on van dirigits la majoria dels nostres esforços”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de la Font de la Figuera obri una nova convocatòria de microcrèdits per negocis

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here