L’Ajuntament de Canals comença una campanya de prevencio contra el mosquit tigre

0
708
Exemplar de mosquit tigre
Exemplar de mosquit tigre

Les regidories de Parcs i Jardins, Medi Ambient, Sanitat i Educació de Canals, inicien una campanya de prevenció contra el mosquit tigre amb el repartiment de fullets informatius entre la població. Els fullets explicatius seran dipositats en les escoles del municipi, i en els llocs i edificis públics més freqüentats de la localitat, perquè arriven al màxim nombre de ciutadans. Aquesta campanya s’intensifica amb una altra a l’emissora municipal de Canals Ràdio, on al llarg de la seua programació s’emetràn diferents falques informatives, on es donaran als oients pautes a seguir a l’hora de previndre i evitar la proliferació d’este mosquit.

En aquesta campanya de prevenció, l’Ajuntament de Canals dóna una sèrie de consells aplicables a les cases, però també per protegir les persones de les possibles picades d’estos dípters. D’entre les mesures aconsellables de dur a terme per part de la ciutadania es destaca: evitar acumulacions d’aigua; buidar i llevar els plats de davall dels tests quan l’aigua s’acumule; mantenir cobertes les piscines mentre no s’utilitzen; renovar l’aigua de les plantes aquàtiques i dels abeuradors dels animals domèstics; omplir de terra els forats dels troncs dels arbres.

Des de l’Ajuntament, també es fa especial menció als cementeris, espais proclius de ser focus constants de cria per la quantitat de recipients amb flors que poden acumular aigua, per tant es recomana posar espumes que l’absorbeixquen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí