L’Ajuntament de Bocairent habilitarà l’entorn del campanar com a espai públic

0
662
Imatge de les obres al costat del campanar de Bocairent.

L’actuació forma part de les obres per impermeabilitzar la coberta del Museu Arqueològic

En els últims dies, l’Ajuntament de Bocairent ha començat a executar les obres d’impermeabilització de la coberta del Museu Arqueològic Municipal Vicent Casanova. Aquestes consistirán en una nova pavimentació amb lloses de pedra per tal d’evitar filtracions a l’interior de l’espai expositiu i, de forma indirecta, a la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora, que està situada al lateral.

Segons explica Jose Vicente Sanz, regidor d’Obres, el consistori ha volgut aprofitar l’actuació per a obrir al públic la zona de la coberta, coneguda popularment com el Retén i que ha estat tancada històricament. “Així, a més resoldre un problema que teníem, guanyarem un espai per al veïnat en un entorn únic: als peus del campanar i amb unes vistes precioses a l’ermita del Sant Crist”, assenyala el responsable municipal.

D’aquesta manera, està previst un tancament de forja per al recinte, la instal·lació de mobiliari urbà i la incorporació d’elements de jardineria. Igualment, se substituiran les escales actuals d’accés per una rampa. Aquestes actuacions i les d’impermeabilització tindran un cost total de 63.187,25 euros, finançats per una ajuda aconseguida per l’Ajuntament de Bocairent en el marc de la convocatòria per a grups d’acció local LEADER 2014-2020.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí