L’Ajuntament de Bocairent farà reunions trimestrals amb els veïns per explicar la seua gestió municipal

0
1436
Barri medieval de Bocairent.

La iniciativa ‘L’Ajuntament respon’ començarà el pròxim divendres i estarà centrada en el pressupost de 2022

La Regidoria de Transparència, Comunicació i Participació de Bocairent posa en marxa una iniciativa per a donar a conéixer a la ciutadania qüestions rellevants de la gestió municipal. Es tracta d’una reunió oberta que porta per títol ‘L’Ajuntament respon’ i que pretén analitzar conjuntament amb els veïns i les veïnes un aspecte destacat per al poble.

Així, cada convocatòria trimestral tindrà una primera part en què representants del consistori exposaran el tema de debat i una segona part en què qualsevol de les persones assistents podrà plantejar dubtes, formular propostes o explicitar els seus punts de vista sobre l’objecte de la trobada. Segons explica el regidor Sergio Gandía, “la finalitat principal és que les bocairentines i els bocairentins tinguen la màxima informació del que fem al si de la seua administració més pròxima”.

La primera cita de ‘L’Ajuntament respon’ tindrà lloc el divendres 28 de gener, a les 19.30 hores, a la sala Joan de Joanes. En aquest cas, es tractarà el pressupost 2022: “Volem explicar de primera mà les claus dels comptes municipals i que el veïnat tinga l’oportunitat de saber quines són les partides d’ingressos i de despeses amb què compta l’Ajuntament per a enguany”, explica el responsable de Transparència, Comunicació i Participació.

A més, Gandía indica que, des de l’àrea que dirigeix, té la voluntat de seguir acostant la gestió municipal a la ciutadania: “Des de setembre de 2019 es du a terme ‘L’Ajuntament a peu de carrer’, amb què cada trimestre l’equip de govern atén la població en un espai públic del poble; des de fa uns quants mesos, retransmetem en directe les sessions plenàries; ara posem en marxa ‘L’Ajuntament respon’, i ja estem treballant en noves iniciatives que continuen obrint el consistori i les decisions que prenem a totes i a tots”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí