L’Ajuntament de Benigànim fa efectives les Ajudes Parèntesi

0
1864
Ajuntament de Benigànim.

La línia d’ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana gestionada pels ajuntaments ha començat a pagar-se aquesta setmana

L’Ajuntament de Benigànim ha començat aquesta setmana amb el pagament de les Ajudes Parèntesi, incloses en el Pla Resistir de la GVA, destinades als sectors més afectats per la pandèmia, com l’hostaleria, l’oci, activitats culturals i esportives, etc.

El passat 26 de gener la Generalitat publicava aquesta línia d’ajudes, sustentada amb l’aportació de la Generalitat, les Diputacions i les administracions locals. El 27 de gener l’Ajuntament de Benigànim es va adherir i, en els dies següents, es va tramitar tota la documentació necessària per a fer efectives les ajudes. “L’Ajuntament ha actuat amb la celeritat que reclamava el mateix Pla Resistir. Dilluns passat va acabar el termini de presentació de sol·licituds, el dimarts es va reunir la comissió d’avaluació i ahir mateix va començar el pagament de les ajudes”, explica Cristóbal Barceló, regidor d’Hisenda, Indústria i Comerç.

A Benigànim, la línia d’Ajudes Parèntesi ha estat dotada amb 144.867 euros, dels quals la Generalitat ha aportat 90.541,87 euros, la Diputació de València 32.595,08 euros, i l’Ajuntament 21.730,05€. El total de les sol·licituds rebudes suposa 95.600€. La resta de l’import de les ajudes destinades a Benigànim es distribuirà en una segona convocatòria, una vegada finalitzat el pagament de la primera. Aquesta segona convocatòria també es destinarà a sectors afectats per la pandèmia, encara per determinar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí