L’Ajuntament d’Alzira xifra en un milió d’euros les inversions realitzades al cementeri en esta legislatura

0
1304
Imatge de l'ampliació de nínxols de l'Ajuntament d'Alzira

Entre les intervencions s’ha destacat l’ampliació de 492 ninxols, senzills, dobles i columnaris repartits en diferents blocs

L’Ajuntament d’Alzira ha xifrat en un milió d’euros les inversions realitzades a través de la Regidoria de Gestió Urbanística a les instal·lacions del cementeri municipal. Entre les intevencions es destaca l’ampliació del nombre de nínxols, concretament un total de 492, senzills, dobles i columnaris repartits en diferents blocs.

Altres de les necessitats han sigut l’adequació de l’exterior del cementeri municipal per millorar l’accessibilitat al recinte i adaptar els accessos per tal que la celebració dels soterraments siga més còmoda per a les famílies i, al mateix temps, afavorir l’accés al recinte de qualsevol persona, independentment de les seues limitacions físiques. El projecte es va realitzar per a la rehabilitació total de l’espai exterior a l’entrada de l’edifici principal a més de la implantació de nou paviment a tota la superfície i la instal·lació d’arbratge que millora la seua imatge.

Una altra de les actuacions que s’han cobert des de la Regidoria de Gestió Urbanística ha sigut l’adaptació d’una sala d’acomiadament al cementeri municipal, per tal que els familiars puguen tindre més intimitat i privacitat abans d’acomiadar-se dels seus difunts.

Segons el regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual, estes obres de millora han aportat al cementeri municipal una millor imatge, millor accessibilitat i s’ha dignificat amb la sala d’acomiadament. “És important acomplir les peticions de la ciutadania, millorar tant com siga possible els edificis públics i este, el cementeri municipal, és un d’ells, que durant molts anys requeria necessitats imperioses de manteniment i millora”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí