L’Ajuntament d’Alzira substitueix 171 fanals amb sistema LED a diverses zones del nucli urbà

0
5491
Un dels fanals d'Alzira.

Des de l’inici de l’anterior legislatura s’ha renovat bona part dels fanals i peretes d’una ampla zona del nucli urbà i polígons industrials

La Regidoria d’Obres i Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la tasca de millorar l’enllumenat públic, amb sistema Led, la qual cosa permet millor il·luminació i un important estalvi d’energia.

Els nous fanals, un total de 171, estan instal·lats en la barriada d’Albuixarres Camí Fondo on pròximament s’actuarà als següents carrers: Palanca i Roca; escriptor Josep Bolea; Sant Joan; Canònic Cervera; Fortaleny; i Pintor Parra.

“L’equip de govern està totalment compromés amb el medi ambient, i per això una de les prioritats és l’aposta per l’estalvi d’energia i la utilització d’esta provinent de fonts renovables pels avantatges que comporta: no producció d’emissions de CO2 i altres gasos contaminants a l’atmosfera; no genera residus, la qual cosa permés tindre un aire més net; a més l’energia utilitzada prové de fonts com el sol, el vent, l’aigua o la pluja”, segons ha detallat Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Obres i Serveis Públics.

Des de l’inici de l’anterior legislatura s’ha renovat bona part dels fanals i peretes d’una ampla zona del nucli urbà i polígons industrials. “Amb la finalització de la substitució dels nous 171 fanals s’ha donat un pas més cap a la completa renovació de l’enllumenat públic que prosseguix fins que Alzira estiga il·luminada al 100% amb sistema Led pels múltiples avantatges que comporta”, segons el regidor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí