L’Ajuntament d’Alzira rep el material sanitari de la Generalitat per distribuir-lo a tota la Ribera

0
1151
Imatge de les tasques de distribució del material sanitari

L’organització logística ha suposat que Alzira siga un dels 20 punts que recepciona material per a la zona de la Ribera i organitza la recollida del material dels diferents ajuntaments, mancomunitats o agrupació de municipis

Alzira és el punt de distribució del material sanitari per als municipis de la Ribera. La dificultat per tal d’abastir-se d’estos productes essencials per a serveis mèdics com mascaretes, guants o gel hidroalcohòlic, és un fet generalitzat, per això s’ha fet una compra comuna per al personal de Serveis Socials d’Atenció Primària, i el Servei d’Atenció Domiciliària, tant públic com privat de tots els municipis.

“És un enviament molt esperat i molt necessari per a poder donar un servei als nostres ciutadans en les millors condicions. Volem agrair a la Conselleria de Polítiques Inclusives i a la Conselleria de Sanitat el treball que han fet i l’esforç per a distribuir les proteccions”, assegura la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

L’organització logística ha suposat que Alzira siga un dels 20 punts que recepciona material per a la zona de la Ribera i organitza la recollida del material dels diferents ajuntaments, mancomunitats o agrupació de municipis.

En total es distribuiran: 774 unitats de gel hidroalcohòlic de 50 cl; 186 unitats de gel hidroalcohòlic de 215 cl; 163 caixes de 50 mascaretes; 34 caixes de guants; 2.800 mascaretes per a residències i vivendes tutelades.

Al llarg del matí entregarà als equips de Serveis Socials, que seran els encarregats de distribuir el material entre el seus professionals que presten atenció presencial i el personal que presta el servei d’ajuda a domicili.

Alzira és punt de distribució de:

Alberic
Algemesí
Alginet
Almussafes
Alzira, Mancomunitat de la Ribera Alta
Benifaió
Carcaixent
Càrcer, Mancomunitat d’Aigües Potables
Carlet
Cullera
Guadassuar
La Pobla Llarga
L’Alcúdia
L’Ènova, Mancomunitat de Benestar Social
Llombai, Mancomunitat del Marquesat
Sollana
Sueca
Sueca, Mancomunitat de la Ribera Baixa
Villanueva de Castellón

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'alcalde d'Alzira afirma que les falles de 2018 han sigut "de transició cap a un model més acollidor i obert"

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here