L’Ajuntament d’Alzira proposa suprimir la taxa del fem a autònoms i Pimes

0
694
L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha fet esta proposta a autònoms i Pimes

La mesura suposa un estalvi de 180 euros de mitjana per a autònoms, xicotetes i mitjanes empresesi que l’ajuntament deixe d’ingressar fins 400.000 euros

El regidor d’Economia i Hisenda d’Alzira, Albert Furió, ha anunciat la proposta de supressió de la taxa de recollida de residus sòlids d’activitats econòmiques, amb efectes per al proper exercici 2018.

La posada en marxa d’esta mesura suposa un estalvi de 180 euros de mitjana per a autònoms, xicotetes i mitjanes empreses. En total beneficiarà a més de 2.300 contribuents.

L’Ajuntament deixa d’ingressar, així, al voltant de 400.000 euros amb la supressió de la taxa de fem d’activitats econòmiques. Albert Furió asegura que “la mesura està orientada a sol·lidaritzar-se amb la situació d’ofegament que pateixen els autònoms i empreses, sobre els que recauen nombrosos pagaments de tot tipus, que fan més complicada la seua activitat”.

Segons alcalde “la intenció del govern municipal és facilitar l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball a la ciutat d’Alzira i donar resposta a la reivindicació de l’Associació Empresarial d’Alzira.

La proposta forma part de l’ordre del dia del plenari del mes de novembre, on se sotmetrà a votació de la corporació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here