L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa el projecte ‘Equips per a la cerca d’Ocupació’

0
1376
Idea ha estat una eina per fomentar l'empleabilitat d'Alzira

L’objectiu d’aquest conveni és la prestació d’un nou servei a Alzira per a la Recerca de Treball i Empreniment

L’Ajuntament d’Alzira s’ha adherit a un conveni entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa del Projecte ‘Equips per a la Busca d’Ocupació i Emprenedoria’.

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «l’objectiu d’aquest conveni és la prestació d’un nou servei a Alzira per a la Recerca de Treball i Empreniment. A través d’aquest es pretén dotar d’un pla d’acció per a millorar la cerca de treball a les persones participants. El que es tracta és d’aconseguir la inserció laboral de les persones desocupades participants».

Aquest programa va dirigit, per un costat, a col·lectius de persones joves desocupades que siguen beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i, d’un altre, a aturats/des majors de 30 anys inscrites al SERVEF. Aquests grups, de 20 persones, tindran un tutor que els formarà i orientarà per a optar a més ofertes de treball.

Les persones interessades poden adreçar-se a les instal·lacions d’IDEA en el c/ rambla Algemesí, 4, o telefonant al 96 245 51 01.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here