L’Ajuntament d’Alzira plantarà 22 lledoners a la sendera de la urbanització de Galvanyó

0
237
El consistori plantarà arbres autòctons a la zona

El regidor Fernando Vanyó explica que la zona de Galvanyó, fins ara no ha tingut cap arbre en tota la urbanització, fet “incomprensible” quan es projecta una zona residencial

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, té previst plantar 22 arbres autòctons al mes d’octubre a la sendera que hi ha al costat de la urbanització de Galvanyó.

Tenint amb compte l’estudi tècnic respecte a la superfície de la parcel·la, es va triar un marc de plantació lineal d’un arbre cada 10 metres. Per la qual cosa, en total es plantaran 22 exemplars de Celtis australis (lledoner o llidoner). Esta varietat d’arbre es caracteritza per tindre un tronc uniforme que s’assembla a la pota d’un elefant, per la seua corfa grisa, prima i llisa.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, “la zona de Galvanyó, fins ara no ha tingut cap arbre en tota la urbanització, cosa que ens fa pensar que, quan es projecten noves zones residencials ocorren estes coses que són incomprensibles. En els últims 12 anys estes situacions han ocorregut massa vegades i la nostra ciutat ha de ser una ciutat que es mereix comptar amb abundant arbratge en les zones residencials”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here