L’Ajuntament d’Alzira media per a posar una residència privada a disposició de Sanitat per la crisi del coronavirus


0
2749
Ajuntament d'Alzira

La residència La Ribera, que encara no està en funcionament, té al voltant de 100 habitacions i 150 llits per a tindre possibles pacients de Coronavirus de la zona en cas de necessitat

L’Ajuntament d’Alzira, a través del seu alcalde Diego Gómez, ha mediat amb el gerent de la Residència de la Ribera, per a estudiar la possibilitat que este edifici que té acabat les obres, però que encara no està en funcionament per tràmits administratius, puga acollir els possibles casos de malalts de coronavirus de la zona.

L’alcalde ha informat a la Conselleria de Benestar Social i la Conselleria de Salut Pública, que prèviament havia sol·licitat informació sobre possibles espais per atendre pacients afectats del virus, de la disposició d’esta empresa, situada a 300 metres de l’Hospital de la Ribera i al costat de la Clínica Tecma. Este edifici disposa en l’actualitat de 100 habitacions i amb capacitat per a 150 persones i tota la infraestructura per poder donar servici en cas de necessitat.

Gómez, ha manifestat el seu «Agraïment a la direcció de la Residència de la Ribera el seu oferiment: Una vegada més es demostra, des del món empresarial, la solidaritat per a poder a superar aquesta pandèmia com més prompte millor».

A partir d’aquestes iniciatives municipals, han de ser les Conselleries de Salut Pública i la de Polítiques Inclusives qui duguen a cap les gestions oportunes per a fer-se càrrec de la situació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here