L’Ajuntament d’Alzira intensificarà la vigilància en Pasqua pels camins rurals per evitar afluència de veïns als espais naturals

0
1643
Paratge d'Alzira

Es recorda que amb l’actual estat d’alarma el confinament no permet passar els dies de festes a paratges com la Murta i la Casella

Coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, L’Ajuntament d’Alzira recorda a la ciutadania que l’actual estat d’alarma no permet romandre als Espais Naturals Municipals de la Murta i la Casella.

L’Ajuntament prega responsabilitat en el compliment d’aquestes mesures excepcionals. «Som conscients del gran esforç que està fent la ciutadania i agraïm la serietat que demostren dia a dia. La societat unida superarà aquesta crisi sanitària» ha manifestat el regidor de medi ambient, Pep Carreres.

Durant aquest període de Pasqua s’intensificaran els controls de mobilitat en les vies públiques rurals al terme d’Alzira. D’altra banda, pel que fa als recursos que presten el servei de vigilància preventiva enfront del risc d’incendi forestal estaran funcionant plenament.

Des del passat 15 de març, amb el decret de l’Estat d’Alarma, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica va informar de la prohibició de fer cremes agrícoles així com de portar a terme qualsevol activitat lúdica en l’entorn rural o forestal.

En compliment del decret i amb l’objectiu de reduir el risc de contagi, l’Ajuntament d’Alzira va informar que els espais naturals municipals estarien tancats al públic durant l’estat d’alarma, de manera que no estan permeses les visites, reunions o altres activitats esportives. Així mateix des de eixe moment han portat a terme controls per a assegurar el compliment de la norma.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí