L’Ajuntament d’Alzira il·luminarà les fonts de la plaça del Regne i de la plaça Major

0
842
Font de la plaça Major d'Alzira

Des del consistori s’afirma que “hem posat tot allò necessari per tal que lluïsquen amb una imatge renovada i actual amb nous sistemes d’aigua, de llum i de manteniment més sostenible i econòmic”

Millorar la imatge i la vistositat de les fonts ornamentals situades a la plaça del Regne i la plaça Major. Este és l’objectiu de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira que ha anunciat que realitzaran diverses accions perquè el seu manteniment “siga més rendible i sostenible”.

Font de la plaça del Regne

Pel que fa a la font de la plaça del Regne, es realitzaran actuacions de neteja interior i exterior d’algunes de les parts de la font, restauració de les canonades d’aigua de la sala de màquines per unes de PVC, se sanejarà el sistema de boteres per un automàtic de parada. També s’instal·larà un nou sistema d’enllumenat tipus LED amb un programador per als jocs de llums.

La font de la plaça Major rebrà treballs de neteja, substitució de vàlvules, nou sistema de bombament al clavegueram i nou servei d’enllumenat, entre altres obres i elements.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “tant la font de la plaça del Regne com la de la plaça Major són dos punts de referència de la nostra ciutat i els hem de donar la representació que cal. Per la qual cosa, i després de molts anys de deixadesa, hem posat tot allò necessari per tal que lluïsquen amb una imatge renovada i actual amb nous sistemes d’aigua, de llum i de manteniment més sostenible i econòmic, tal com estem realitzant en diferents zones i espais de la ciutat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L’Ajuntament d’Alzira concedix les ajudes al transport universitari per al curs 2017-2018 a 158 estudiants

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here