L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes per a estudiants del curs 2020/21

0
1266
Ajuntament d'Alzira.

A partir del 15 de setembre es poden sol·licitar les ajudes per a transport i material escolar per a segon cicle d’Infantil

A partir del dimarts 15 de setembre i fins al pròxim 15 d’octubre es poden sol·licitar les ajudes de l’Ajuntament d’Alzira per a transport escolar d’estudiants universitaris, cicles formatius i ensenyances superiors. També en el mateix termini es podran demanar les ajudes per col·laborar amb les despeses realitzades per les famílies empadronades a Alzira per a la compra del material escolar de l’alumnat del 2n cicle d’Educació Infantil, matriculats a Alzira.

“Es tracta d’ajudes que busquen col·laborar amb les despeses de les famílies i que s’atorguen segons el criteri de concurrència competitiva. En el cas de les de material escolar, es destinen únicament al segon cicle d’Educació Infantil, ja que són l’única franja d’edat que queda fora de la xarxa de llibres”, assegura la regidora, Maria Calvo.
Ambdues convocatòries estaran disponibles en el web a partir del 15 de setembre des de l’enllaç de la publicació, on també es poden consultar els requisits, objecte de la convocatòria o els motius d’exclusió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here