L’Ajuntament d’Alzira atorga 17.000 euros en ajudes a les associacions de veïns


0
1196
Les associacions de veïns continuaran obtenint ajudes municipals d'Alzira.

A partir d’ara se subvencionen les activitats, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions

L’Ajuntament d’Alzira ha atorgat les ajudes a les associacions de veïns dels diferents barris del municipi. En finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, s’ha adjudicat un total de 17.000 euros entre les associacions que continuen amb les seues activitats.

La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que “tot i ser un any atípic, hem mantingut les subvencions perquè les associacions puguen continuar amb els seus projectes. El treball d’estes associacions és fonamental perquè són les que donen vida als barris”.

Set associacions han demanat esta subvenció, que a partir d’este exercici s’adapta a l’Ordenança General de subvencions aprovada el passat gener. D’esta manera, a partir d’ara se subvencionen les activitats, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions; a més d’una quantitat fixa per a aquelles associacions que no disposen de local i una quantitat variable depenent del nombre de socis.

Després de la reunió de la Comissió de Valoració i Estudi i la posterior aprovació per la Junta de Govern Local, s’ha acordat distribuir les subvencions de la manera següent:

Sants Patrons, Les Basses, Sant Judes: 3.721 euros.
Raval de Sant Agustí: 3.113 euros.
L’Alquerieta: 2.607 euros.
Balcó de la Ribera: 2.593 euros.
Colonia Ana Sanchis: 2.264 euros.
El Racó: 2.105 euros.
Partida Les Basses-av. de la Ribera: 540 euros.

El pagament de les subvencions requerix la justificació prèvia dels gastos.

La regidora, Gemma Alós, ha remarcat que “des de la Regidoria de Participació Ciutadana continuem treballant per millorar el teixit associatiu, escoltant els problemes i suggeriments dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat. La nostra prioritat és augmentar la participació de la ciutadania i estem treballant molt per a aconseguir-ho”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here