L’Ajuntament d’Alzira arreplega 71.000 kg d’escombraries per tot el terme municipal en les últimes setmanes

0
289
Imatge de la neteja que es realitza a Alzira

Des del consistori es recorda que les multes poden anar de 751 euros per una infracció greu a 3.000 per una molt greu

L’Ajuntament d’Alzira està realitzant una campanya d’arreplegada d’escombraries a tot el terme municipal la qual, en les últimes setmanes, ha xifrat en 71.140 els quilos de deixalles recollits perquè els veïns els havien abandonat abans a diversos espais de la localitat.

La iniciativa està duent-se a terme per la Regidoria de Gestió Urbanística junt amb l’empresa FCC, concessionària dels serveis de neteja. Entre els espais on més s’han recollit escombraries han estat el polígon d’Alzicoop, zona Carrefour, pont i barranc de l’estret i baix del pont groc (pont de McDonald’s).

Recorden des del consistori que pel que fa a les sancions, estan contemplades en l’Ordenança Municipal de Neteja Urbana, en què es reflectix que “tots els ciutadans estan obligats al compliment puntual de la present ordenança i de les disposicions complementàries en matèria de neteja general” i, en conseqüència, les sancions serien per infraccions molt greus, de 1.501 a 3.000 euros, i infraccions greus de 751 a 1.500 euros.

Segons declara el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, “hem de lamentar la falta de civisme d’algunes persones, ja que ens obliga a realitzar accions correctives per a l’eliminació de trastos i escombralls d’alguns llocs de la nostra ciutat. Des de la nostra Regidoria, una vegada més volem recordar que tot allò que tirem al carrer, en quantitats xicotetes, s’ha de depositar en l’ecoparc i hem de mentalitzar-nos que mantindre Alzira neta és tasca de tots”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here