L’Ajuntament d’Alzira anuncia una rebaixa en els impostos municipals per al 2018

0
931
Ajuntament d'Alzira

Des del consistori s’afirma que la rebaixa pretén beneficiar tan individualment als veïns com també a les activitats econòmiques d’Alzira

El regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament d’Alzira, Albert Furió, ha anunciat les modificacions de les ordenances municipals per al 2018, que afirma suposaran una rebaixa en els impostos per als alzirenys. La proposta de la Regidoria d’Economia i Hisenda se sotmetrà a votació el proper dimecres 28 de setembre al plenari ordinari.

Entre altres l’ordenança de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) tindrà bonificacions per creació de llocs de treball indefinits que beneficiarà especialment les xicotetes i mitjanes empreses “afavorides d’una manera percentual progressiva les condicions per tal d’incorporar nous treballadors a les seues empreses”. A més, en cas d’empreses de nova creació es bonificarà a partir del primer treballador.

Pel que fa a l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), també s’ha adoptat la rebaixa en relació als camions, tractors, remolcs i semiremolcs. D’esta manera, també les furgonetes destinades a activitats empresarials podran beneficiar-se d’una reducció del 10%.

La taxa de fem d’activitats econòmiques passa de 154 € a 145 € per al proper exercici. Esta mesura beneficia més de 2.000 negocis de la ciutat.

La contribució rústica es rebaixa en un 10% de manera generalitzada per a tots els agricultors. El regidor d’Agricultura, Pep Carreres, assegura que amb esta mesura es vol beneficiar els llauradors d’Alzira, “per tal d’ajudar-los a afrontar la superació de la crisi i poder assumir un canvi de model productiu que garantisca la rendibilitat del treball agrari, baixant les despeses de producció”.

El regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió, assegura que “amb mesures com estes reforcem el compromís de l’equip de govern, amb la reducció progressiva d’impostos locals per tal de beneficiar la ciutadania. També, s’han incorporat diverses propostes de l’AEA, l’Associació Empresarial d’Alzira, que són positives per tal de promoure el creixement de l’economia local”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La pèrdua d'un regidor del PSPV d'Alzira obliga a una renúncia perquè el president local obtinga l'acta

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here