L’Ajuntament d’Alzira aborda amb els empresaris el problema del cartró comercial


0
1373
Imatge de la reunió amb els empresaris d'Alzira

Des del consistori s’apunta a la «falta de conscienciació» per dipositar aquest tipus de cartró per part d’empreses i comerços

El regidor de Serveis Urbans d’alzira, Fernando Pascual, i la tècnica responsable del contracte de neteja i residus de l’Ajuntament d’Alzira, s’han reunit amb l’Associació Empresarial Alzira per tractar la problemàtica de la falta de conscienciació per dipositar el cartó comercial per part de les empreses i comerços.

El regidor ha pogut explicar al President de l’Associació Empresarial, Raül Tudela i a la responsable del polígon de Tisneres, Cristina Benetó, quina és la situació actual del cartó comercial, i el servei de recollida facilitat per l’Ajuntament.

Alzira disposa d’un servei especial de recollida de cartó diari destinat a facilitar al xicotet i mitjà comerç ubicat al casc urbà el tractament correcte del cartó d’embalatge generat per la seua activitat. Amb la finalitat d’alliberar la capacitat dels contenidors blaus destinats a la recollida de paper i cartó generat a l’àmbit domèstic.

A la reunió s’ha acordat treballar conjuntament per conscienciar als comerciants i empresaris en este tema del cartó, així com per millorar la imatge de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here