L’Ajuntament d’Almussafes incentiva el reciclatge de residus entre l’alumnat


0
1350
Imatge de les bosses repartides entre els centres escolars d'Almussafes

La passada setmana es van repartir lots amb bosses grogues, blaves i verdes en els col·legis de primària i l’Institut, i esta setmana es distribuiran entre les escoletes infantils de la població

L’Ajuntament d’Almussafes està divulgant entre els alumnes dels diversos centres educatius de la localitat el reciclatge a través de la separació de residus. D’esta forma al repartiment de lots de bosses específiques per a la separació en origen que es va dur a terme en l’estand de l’Ajuntament durant la commemoració, s’ha sumat la distribució de més d’un centenar de kits de bosses de reciclatge grogues, blaves i verdes per a promocionar la separació dels residus generats en les aules dels centres d’infantil i primària Almassaf i Pontet, així com en les de l’IES Almussafes i les escoles infantils este dijous.

Reduir, reutilitzar i reciclar són les màximes aplicades a esta campanya municipal mediambiental que convertix l’alumnat i professorat en promotor del reciclatge tant en el centre educatiu com en la pròpia llar.

“L’objectiu d’esta iniciativa és el de potenciar la recollida selectiva de residus urbans i la reducció de materials erronis, cridats impropis, en les bosses que es depositen en els contenidors groc, blau i verd”, comenta l’edil d’Educació, Pau Bosch. En definitiva, es tracta de sensibilitzar i millorar els hàbits ciutadans en matèria de reciclatge i medi ambient entre els més jóvens.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here