L’Ajuntament d’Albaida inverteix 42.000 € en la millora del cementeri municipal

0
3169
L'alcalde d'Albaida ha visitat les obres del cementeri

S’han construït 40 nous nínxols i reparat part de les cobertes dels més antics. A més a partir de demà reobri en un horari especial el cementeri, fins que dure l’Estat d’Alarma per la COVID-19

Albaida afronta la construcció de 40 nous nínxols en el cementeri Municipal i la reparació de part de les cobertes dels antics. Amb una inversió de 42.000 euros el consistori ha realitzat aquestes obres que finalitzaran en els pròxims dies.

Amb esta intervenció es garanteix el servei en els anys vinents. A més, amb les obres en la coberta dels nínxols antics s’evitaran problemes estructurals i de filtració d’aigua. Per a la regidora delegada dels Cementeris, M. Àngels Salom “amb aquestes actuacions volem mantenir a punt les instal·lacions per a poder donar amb dignitat l’últim comiat a les nostres persones més estimades” i “seguirem fent treballs de millora i consolidació durant els propers anys, perquè així ho siga”.

A causa de la pandèmia de la COVID-19 el cementeri tenia les visites restringides. A partir de demà, i mentre dure l’Estat d’Alarma, reobrirà les seues portes de dijous a diumenge amb horari de matí de 10.00 h a 14.00 h i de vesprada de 17.00 h a 20.00 h. Podent ser visitat per la ciutadania seguint les normes higièniques de rentat de mans i ús de màscara, així com mantenint la distància de seguretat.

L’alcalde d’Albaida, Josep Albert, s’ha recordat “de totes les persones que tenen éssers estimats en el cementeri i durant aquests dos mesos no han pogut visitar-los” i els ha volgut enviar una forta abraçada. “I especialment a les famílies i amistats, d’aquelles persones que han perdut la vida al poble en les últimes setmanes on les condicions de soterrament han sigut molt dures, des de l’Ajuntament volem traslladar-los l’afecte i condol del poble d’Albaida” ha conclòs Albert.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí