L’Ajuntament d’Albaida conclou el repartiment porta per porta de 7.000 mascaretes per a tots els veïns

0
2257
Les mascaretes han sigut repartides porta per porta als veïns

L’alcalde Josep Albert ha reconegut l’esforç del voluntariat i dels serveis municipals per a poder confeccionar-les en un temps rècord i demostrar així la solidaritat de la ciutadania albaidina

L’Ajuntament d’Albaida ha confeccionat i repartit 7.000 mascaretes entre la ciutadania. El consistori va adquirir els materials necessaris per a la seua elaboració, goma i teixit sense teixir, d’ús sanitari capaç de retindre fluïts i ser transpirable. Amb l’ajuda del sector tèxtil i voluntariat les ha confeccionat per a poder dotar a la població d’una ferramenta pensada per a evitar la propagació del virus. A més, des del consistori s’insisteix en seguir mantenint les mesures de confinament, distanciament social i un reforç de la higiene personal i dels espais públics i privats. A banda d’estes set mil ja confeccionades l’Ajuntament disposa de material per a poder realitzar-ne dos mil més, en cas de fer falta les properes setmanes.

Durant el passat cap de setmana la brigada d’obres i serveis d’Albaida les va entregar porta a porta entre el veïnat del nucli urbà i entre dilluns i dimarts d’aquesta setmana s’han repartit entre el xicotet comerç i el Mercat Municipal pensant en aquelles famílies que pogueren restar sense màscares. De la mateixa manera, s’ha pensat en la població disseminada de les casetes de camp i s’han dipositat en la central de la Policia Local, situada a la plaça Major, perquè les puguen arreplegar.

L’alcalde d’Albaida, Josep Albert, ha destacat “el gran treball que han fet les empreses, les persones autònomes i el voluntariat que han acudit a la crida de l’Ajuntament per a poder confeccionar set mil màscares en un temps rècord”, demostrant “que la ciutat en moments complicats s’uneix en una comunitat sòlida i exemplar”. Sense oblidar “l’esforç que estan fent els serveis municipals per a fer el repartiment, així com en treballs de desinfecció dels espais públics, també al costat de voluntaris”. Cal recordar que en menys d’una hora de la crida, per xarxes socials, per a confeccionar les màscares i les llavors de desinfecció es va aconseguir tot el voluntariat que calia.

Junt amb les màscares es va repartir una carta de l’Ajuntament on es recorden les mesures d’ús i s’insisteix en la necessitat de seguir les instruccions marcades per l’estat d’Alarma, així com les ordenances municipals que s’han establert per a poder minimitzar al màxim possibles situacions de contagi, que fins al moment no s’han confirmat per fonts oficials cap cas en Albaida.

Homenatge a la infància i al personal Sanitari

La Policia Local, Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil i el Servei d’Ambulància el passat diumenge a les 20.00 h van voler retre un homenatge als menuts i a les menudes de casa amb una cercavila per tot el poble. Els vehicles d’aquestes entitats van recórrer Albaida amb les sirenes i les llums per agrair a la infància el sacrifici que estan fent i la demostració de civisme que realitzen quedant-se a casa i respectant les normes de confinament.

La volta va acabar en el Centre de Salut d’Albaida on es van dipositar tots els aplaudiments, que cada vesprada fan vibrar la ciutat, al personal sanitari que estava de guàrdia. Albert ha volgut agrair “aquest gest tan important per als nostres xiquets i xiquetes, així com sumar a l’Ajuntament d’Albaida en aquest fort homenatge compartit també amb el personal de l’Ambulatori, que tant ens cuiden”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here