L’Ajuntament d’Albaida compra els terrenys del circuit de la Vega

0
772
Quad Albaida
El circuit ha allotjat competicions estatals de 'Quad-Cross'

L’Ajuntament d’Albaida ha exercit el dret a compra dels terrenys del circuit  de motocross de la Vega en base a l’acord del 9 de novembre de 2000 pel qual s’establia un contracte d’arrendament amb dret a compra per part de l’ajuntament. D’esta forma l’alcalde de la localitat, Juan José Beneyto (PP), s’ha felicitat per la consecució de lobjectiu pel qual els prop de 90.000 metres quadrats de les instal·lacions del circuit passen de forma definitiva a ser patrimoni municipal juntament amb totes les millores que s’han produït en elles.

Des del consistori albaidí s’ha manifestat que assumeixen el compromís d’impulsar la pràctica de la pràctiva esportiva «que tantes fites ha aconseguit per a la població a través del Moto-Club ‘Ciutat d’Albaida’ i és interés de la corporació dotar a les instal·lacions de tots i cadascun dels serveis necessaris amb la fi de poder seguir allotjant tant proves nacionals com internacionals amb major grau de satisfacció i qualitat, tant per a participants com per al públic assistent».

D’esta forma des del govern municipal s’ha avançat que es van a finalitzar la zona ‘paddock’, dotar el traçat del circuit de les millores pertinents, així com la ubicació de serveis com bar-restaurant o sala de premsa.

L’Ajuntament d’Albaida ha manifestat el seu «ferm compromís de seguir donant suport a la pràctica esportiva» a través del club motociclista local, la qual cosa es fa «incrementant tant el patrimoni municipal com l’oferta d’oci a la ciutat».

El circuit ha estat la seu recentment de competicions de nivell estatal com competicions de ‘Quad-Cross‘.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí