L’Ajuntament d’Albaida aprova crear el Consell Econòmic i Social proposat pel Bloc

0
640
Josep Albert
Albert ha votat en contra de l'augment de la taxa de clavegueram

L’Ajuntament d’Albaida ha aprovat en el seu últim ple municipal la creació del Consell Econòmic i Social proposat pel Bloc, esta moció va obtindre l’aprovació per unanimitat de PP, PSPV i nacionalistes. Segons s’explica des del grup municipal del Bloc este organisme comptarà amb la participació de “tots els agents econòmics i socials del municipi com partits polítics, sindicats, empresaris, comerciants o associacions.

El regidor del Bloc, Josep Albert, ha afirmat que l’objectiu del CES ha de ser “poder planificar el desenvolupament econòmic i social de la ciutat, així com debatre i proposar totes les mesures adients per millorar la situació socioeconòmica i laboral d’Albaida”. A més a més el regidor ha apuntat que “és el moment d’estar tots units i d’adoptar mesures” com la creació del CES perquè “hem de fer front a la situació econòmica i laboralen la que ens trobem actualment a Albaida amb quasi 750 persones aturades”.

Albert també va reclamar al ple municipal “un pacte local entre els agents econòmics i socials d’Albaida per garantir tant un futur d’activitat econòmica per a la nostra ciutat com una aposta per la diversificació econòmica que, ara més que mai, resulta totalment necessària”.

Per una altra banda el grup municipal del Bloc va votar en contra de la pujada de les tarifes de la taxa del clavegueram que va ser aprovada per l’equip de govern del PP. Així Josep Albert assegura que “suposarà que cada domicili pague de 50 euros en amunt a l’any, depenent del consum d’aigua ue es produeixca a cada casa”, a més a més puntualitza que esta xifra podria sobrepassar els 180 euros en el cas de les indústries i els comerços.

El dirigent del Bloc afirma així que “els veïns d’Albaida no deuen pagar els errors de l’equip de govern i es poden sentir ofegats econòmicament de cara a l’any vinent entre l’increment d’impostos previst pel govern Zapatero i l’augment de les taxes del govern de Beneyto i, més, amb la crisi econòmica que ens afecta i que a Albaida s’està notant molt”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here