L’Ajuntament d’Agullent garanteix la continuïtat laboral del personal de les empreses externes

0
1007
Ajuntament d'Agullent.

El govern local també ha suspès la taxa de l’escola infantil municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha decidit garantir la continuïtat laboral del personal contractat mitjançant empreses externes, és a dir, els conserges del poliesportiu i la casa de la cultura, les monitores del casal jove i la monitori del taller de lectoescriptura de la llar de jubilats. Tots aquests professionals presten el seu servei mitjançant contractes subscrits amb empreses externes, i ara per causes de salut pública no poden prestar-los efectivament. Malgrat aquesta circumstància, segons ha explicat l’alcalde, Pau Muñoz, “s’ha volgut evitar els acomiadaments i els procediments de regulació d’ocupació mentre dure l’afectació del Covid19. Així doncs, garantim que les empreses que presten serveis a l’ajuntament i tenen contractes subscrits, seguisquen cobrant la quantitat corresponent al personal adscrit al servei”.

També s’ha decidit donar continuat laboral, mitjançant l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Agullent, a la persona que regenta el bar de la Llar de les Persones Jubilades, tot i que l’estat d’alarma impedeix oferir el servei.

Paral·lelament l’ajuntament ha acordat la suspensió temporal del pagament de les taxes vinculades a serveis públics, en concret a l’escola infantil municipal, sense funcionament des de mitjans de març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here