L’Ajuntament d’Agullent dotarà de purificadors d’aire totes les aules dels centres educatius per combatre la COVID-19

0
682
Ajuntament d'Agullent.

Des de l’Ajuntament d’Agullent s’ha previst una partida de 9.000 euros per tal de finançar l’adquisició dels purificadors

El Plenari de l’Ajuntament d’Agullent ha aprovat la proposta de l’Alcaldia de modificació de crèdits per tal de finançar l’adquisició de purificadors d’aire per a totes les aules dels centres educatius de la localitat.

Així, tant el CEIP Sant Vicent Ferrer com l’Escoleta Infantil La Jordana, de titularitat municipal, comptaran a totes les seues aules amb aquests purificadors que possibilitaran que l’alumnat, durant els mesos d’hivern, es trobe a un ambient confortable dins l’aula minimitzant els riscos per a la salut de xiquets i xiquetes originats per la Covid-19.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, ha explicat que “la intenció d’aquesta mesura és que durant els mesos de més fred es puguen deixar tancades les finestres de les aules mentre s’imparteixen les classes, ventilant els espais educatius durant les pauses entre classe i classe, de manera que l’alumnat no haja de patir les baixes temperatures”.

Per la seua banda el regidor d’Educació de la Corporació agullentina, David Albert, ha manifestat que “aquesta mesura ha sigut consensuada amb les direccions dels centres educatius d’Agullent i conjuga el benestar del nostre alumnat amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i educatives respecte de la ventilació de les aules”.

Des de l’Ajuntament d’Agullent s’ha previst una partida de 9.000 euros per tal de finançar l’adquisició dels purificadors d’aire.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here