L’Ajuntament d’Agullent destina 60.000 € a la rehabilitació de vivendes i locals del centre històric

0
1038
Les ajudes arriben al 50% de la inversió

Es tracta d’unes ajudes 100% municipals que l’Ajuntament d’Agullent ofereix per quart anys consecutiu

Fins el 20 de desembre està obert el termini per a presentar-se al Pla d’Ajudes Municipal per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent 2019, les bases del qual han estat publicades oficialment al Butlletí Oficial de la Província (BOP) aquesta setmana.

L’Ajuntament d’Agullent ha llançat per quart any consecutiu un Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, al qual ha destinat una partida de 60.000 euros. Les persones interessades en aquest paquet d’ajudes 100% municipals poden passar a informar-se pel departament d’urbanisme de l’ajuntament o a través de la pàgina web www.agullent.es on s’expliquen els tràmits a seguir per part dels propietaris per obtindre subvencions, i a més hi ha penjat el model oficial de sol·licitud. Les ajudes cobreixen intervencions per a la rehabilitació global de les vivendes, o parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més, la convocatòria inclou una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.

Pau Muñoz, alcalde d’Agullent, ha explicat que el bon resultat que havia tingut aquest pla d’ajudes municipals en les tres edicions anteriors feia necessari donar-li continuïtat, “així que al ple de juliol es va habilitar una consignació pressupostària de 60.000€ per a aquesta quarta convocatòria de les ajudes. Unes ajudes que contribueixen a la rehabilitació del centre històric d’Agullent i alhora dinamitzen l’activitat econòmica de les xicotetes empreses de construcció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here